11.500 besökare i Sveriges Trollerimuseum!

Den 26 och 27 augusti var det Svintuna Marknad i Kolmården. Detta gjorde att även Sandvikens Hantverksby fick mer besök än vanligt denna soliga lördag. Många besökte Sveriges Trollerimuseum, och klockan 13.00, när man skulle ge en föreställning på scenen utanför museet, så var de flesta sittplatserna fyllda.  Familjen Staaf gav en uppskattad trolleriföreställning, som t.o.m. innehöll en illusion. Därefter sjöng musikalartisten Daniel Ganesh.

Foto Tim Star

På söndagen var det grått och regnigt, så det var betydligt mindre folk i farten, men en del tog tillfället i akt att beses trollerimuseet. MEN klockan 13.00 blev himlen blå och solen värmde skönt och det var rikligt med publik samlad, när Tim Star steg upp på scenen och började underhålla. Vi fick bl.a. se Pom-Pom-stav, duk till riktigt ägg, Smart Ass, borttrollad ring återfanns i hopknuten påse, som låg i hopknyten påse, som låg i hopknyten påse osv. Även idag sjöng Daniel Ganesh.

Efter detta var det många som ville bese museet. De flesta imponeras av den mängd av föremål, som finns, men höjdpunkten för alla är när Tim Star trollar för dem mitt under ögonen.

Den 27 augusti var sista dagen för Sveriges Trollerimuseums sommartider med dagligt öppethållande ”“ nu är det bara förbeställda besök som gäller. Det har visat sig vara en rätt satsning med ett trollerimuseum i Kolmården. Sedan starten den 1 maj 2016 har man haft 11.500 besökare!

http://sverigestrollerimuseum.se/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “11.500 besökare i Sveriges Trollerimuseum!”

  1. Bara att gratulera Tim Star och hans medhjälpare. Det gläder ett gammalt trollerihjärta att denna satsning gick hem, och att äntligen Christer Nilssons och Tim Stars samlingar får visas upp för allmänheten. Tack för det enorma arbete ni gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.