Ny TV-serie från Mysteria

Trolleri och bus har en gemensam nämnare. Båda handlar om att luras. Det finns naturligtvis massor med skillnader också, men mer avancerade bus har en tendens att blir mer om mer lika en trollkonst. Jag och Oskar Hejll spelade under hösten in en pilot på en ny TV-serie som skulle kopplas samman med vår pågående TV-serie Mysteria. (Om du inte vet vad det är finns det massor att titta på via svtplay.se/mysteria och magikergrand.se )

Arkadia busar

Pilotserien som vi skapade parallellt med att vi spelade in studiobitarna av Mysteria gick igenom gallringen på SVT och vi fick förtroendet att skapa totalt tio avsnitt. Dessa hade premiär igår på SVT-play  och heter “LURAD!” Alla tio avsnitt finns att se på svtplay.se/lurad
Varje avsnitt är runt en minut långt och är designat så att tittaren inte ska behöva få någonting förklarat utan ska kunna utföra buset själv efter att de sett ett avsnitt. Målet var också att skapa ett program som i så stor utsträckning som möjligt skulle fungera utan ljud – dvs skulle vara självförklarande på små mobilskärmar där ljudet inte alltid är på.  Om vi lyckades med det eller inte låter jag vara osagt.
Gillar du programmen skulle vi bli väldigt glada om du delade med dig av dem till vänner, bekanta och folk i din närhet. Exempelvis genom sociala medier. Gillar du inte programmen skulle vi uppskatta om du delar med dig av klippen bland dina ovänner, fiender och gamla ex. Oavsett vilket skulle vi önska att du delar med dig av programmet, då är nämligen chanserna större att vi får göra en säsong till. Det finns väldigt många fler bus som världen behöver se.
Med varma och busiga hälsningar
Anders ARKADIA Sebring och Oskar DOKTORN Hejll
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.