Sveriges Trollerimuseum

Idag fick vi ett mycket glädjande besked! Svensk Magisk Cirkel kommer att sponsra Sveriges Trollerimuseum med 500:- i månaden! Sveriges Trollerimuseum bugar och tackar! Det blir en stor hjälp till att betala hyran. De frivilliga avgifterna brukar räcka till sommarhalvårets hyror, men vintertid är det kärvt, så då brukar generöse Tim Star få rycka in.

Vi tror att alla trollkarlar och andra trolleriföreningar är ense om att trollerimuseet måste få fortsätta att inspirera, lära ut trollerikonstens historia och bevara denna fantastiska samling trollerirekvisita, som finns här. Så alla trollkarlar och trolleriföreningar som också vill hjälpa till – swisha över en slant av valfri storlek till Tim Star (Tomas Andersson) 073628 88 36. Ange Trollerimuseum och gärna ditt namn. Vi garanterar att vart enda öre kommer att gå till Sveriges Trollerimuseums fortlevnad.

Trollerimuseets sommarsäsong har varit bra – välbesökt även om det p.g.a. den fantastiska värmeböljan blev något färre besökare än i fjor. Men glädjande är att så många trollkarlar tittat in. Lars-Peter Loeld, Ken Hardy, John-Henry Larsson, Martin Hansson, Tom Stone, Claes Feldt, Zethino Jr, Magnus Vihagen, Dozzie för att nämna några. Love stannade till länge och gjorde t.o.m. en film, som jag hoppas alla sett.   https://www.youtube.com/watch?v=9CEXWTmYWt8   Per Eklund lät göra en bok om trollerimuseet, som vi blev glada över. https://magiarkivet.se/2018/bok-om-sveriges-trollerimuseum/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.