Sveriges Trollerimuseum

Fast hösten har kommit ska ingen tro att trollerimuseet ligger öde. Många grupper är inbokade och en och annan intresserad ringer och vill titta. Eftersom Tim Star oftast jobbar antingen i sin verkstad intill eller ordnar och flyttar om i muséet, så är det inga problem att få en guidning. Senaste trollkarlsbesöket svarade Mr Mike – Mikael Lovestedt för.

Mr Mike. Foto Tim Star

Vi är mycket glada för att ekonomin har fått stor hjälp tack vare Svensk Magisk Cirkels 500:- per månad, och nu har Gay Ljungberg/Gycklaren gett ett bra bidrag, så att årshyran blir helt betald.

Känner DU för att bidra till att Sveriges Trollerimuseum får fortsätta att inspirera, lära ut trollerikonstens historia och bevara denna fantastiska samling trollerirekvisita, som finns här, så swisha en slant, stor eller liten, till Tim Star (Tomas Andersson) 073628 88 36. Ange Trollerimuseum och gärna ditt namn. Vi garanterar att vartenda öre kommer att gå till Sveriges Trollerimuseums fortlevnad. Du hamnar givetvis bland alla andra sponsorer!  https://sverigestrollerimuseum.se/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.