Auktion med Conny Ray

Allas vår trollerimorfar Conny Ray har beslutat att pensionera sig efter en aktiv trollerikarriär som sträcker sig över sex decennium. Nu har du chansen att komma på auktion på Teater Buratino och köpa delar av hans samling. Både klassiker och helt oanvända saker har han plockat fram ur sina gömmor.
Ta med kontanter och fyll på trolleriförrådet med nya hemligheter! På denna auktion är alla medlemmar i någon magisk förening välkomna till Teater Buratino i Göteborg kl 19.00 2 mars kl 19.00 Inträde 40 kr. och då ingår en enklare fika i pausen.
”œUnder mina aktiva år hann jag med att skaffa många magiska effekter. Målet var att varje år komponera ett helt nytt program, men mycket av det jag köpte passade inte in i mitt koncept, och blev liggande. Av mina favorittrick har jag tidigare skänk tjugofem stycken till Sveriges Trollerimuseum, och resten finns nu med på auktionen.
Med hjälp från GMK kommer jag att ha en auktion med mina klassiker och på några trick som jag aldrig använde och hoppas att dessa kan komma till glädje för andra. Listan kompletteras efter hand med fler trick, med några av mina buktalardockor och en del annat intressant. Som tack för hjälpen med auktionen går 20% av försäljningen till klubben.
Välkommen den 2 mars till GMK!”
Conny Ray
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.