GÖTEBORGS MAGISKA KLUBB

Så har det blivit dags för klubbens årsmöte. Det fick förstås bli på Zoom på grund av Coronapandemin.

Det vanliga var att gå igenom verksamhetsberättelse och ekonomi för det ovanligt konstiga året som varit. Det är inte enkelt och det har dykt upp flera nya digitala lösningar som styrelsen måste arbeta med. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret vilket vi tackar för.

Vi hoppas alla medlemmar vill vara kvar och stödja klubben med den viktiga medlemsavgiften så GMK kan fortsätta vara aktiva inom Magisverige.

Martin Rosvall valdes om som klubbens ordförande och Leif Densloe och Johan Reftel fick förnyat förtroende i styrelsen.

Fredrik Löf som smygstartat som ny kassör valdes in och tog över efter Anton Franzon som flyttat till Stockholm. Anton har varit vår kassör i sju år och han lovade att vara kvar som medlem i huvudstaden. Stort tack för ditt arbete Anton!

Jonas Schönemann fick också plats som ny styrelsemedlem. Det känns riktigt bra att få in nya krafter och ideér i styrelsen för det kommande verksamhetsåret.

Stort tack till alla som ställer upp för klubben och vi hoppas kunna bjuda på spännande och rolig magi och trolleri framöver. Vi pratade också om att klubben firar 80 år nästa år så vi behöver börja planera ett stort födelsedagsfirande.

Några andra som firar är alla jubilarer i år. Listan är lång med många som fyller jämna år. Vår humor-nestor Dusenberg fyller 85 år och vår hedersmedlem Christer Nilsson på Sveriges Magiarkiv firar hela 90 år. Stort grattis!

Även långt medlemskap i klubben firar några fantastiska år och ett slog nytt rekord värt att fira. Lennart Green har varit medlem i klubben i 50 år. Barbro Malmros i 60 år och Thorbjörn Holmqvist har varit medlem i hela 65 år nu. Trogna medlemmar som brinner för magin och föreningslivet.

Läs mer på: https://goteborgsmagiskaklubb.se/gmk-arsmote-2021/

Leif Densloe

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.