Magi i Talang 2022

Under våren sändes den tolfte säsongen av Talang på TV4. Efter Johan Ståhls vinst 2021 så var förhoppningarna stora att få se ännu mer trolleri i årets upplaga, och vi blev inte besvikna!

Peter Åberg
I avsnitt 1 fick vi möta Peter Åberg som bjöd på ett smartness/minnesnummer som kanske inte direkt hade lika mycket trollerianknytning som hans finalbidrag. (Se det på TV4play).


I avsnitt 2 träffade vi Staaf Magic – en familj full med magiker som består av Tove, 18, Albin, 20, Gittan, 42, och Daniel, 43, från Motala. (Se det på TV4play).

Nikola Arkane
I avsnitt 4 mötte vi Nikola Arkane från Belfast som fick stående ovationer för sitt Bägarespel. (Se det på TV4play).

Noah Selg
I avsnitt 5 träffade vi 14-åriga Noah Selg från Broby i Skåne som fick en försvunnen vigselring att dyka upp på ett oväntat ställe. (Se det på TV4play).

Phanuphong Nilsson
Och sist, i avsnitt 6, fick vi möta Phanuphong Nilsson från Enköping! (Se det på TV4play).

Efter alla audition-rundorna var klara, så meddelades det att Peter Åberg, Nikola Arkane och Staaf Magic hade gått vidare till Semifinal!

I semifinalerna slogs Nikola Arkane och Staaf Magic ut, medan Peter Åberg gick vidare till final… och i finalen hamnade han bland de tre som fått mest röster, men det räckte inte helt till vinnarplats, utan det stannade vid en andraplacering.

Det var en spännande och underhållande omgång, och vi ger en eloge till alla artisterna som haft modet att deltaga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.