Filiokus Fredrik

För tionde året på raken åker Fredrik ut på stor Sverigeturné. Den här gången har han med sig hönan Ruts experiment, en jättestor trollerilåda, ett världsrekordförsök och ett paraply. Allt fint förpackat i föreställningen “Filiokus Fredrik & Trollerilådan”. Klicka här för mer information och turnédatum:
http://www.fhp.nu/Hem/Barn-och-familj/Forestallningar/Filiokus-Fredrik-och-Trolleriladan/
Premiär blir det den första maj i Hallstahammar och sen följer turné med ett femtiotal stopp.

Snart kan ni se Fredriks skuggfigurer i butiker, på annonspelare och i bioreklam i Norge, Sverige och Finland. För en dryg månad sen fick Fredrik en flygbiljett, flög till Oslo och fotade skuggfigurer i tre
timmar.

Fredrik har under våren hunnit med ett trettiotal jobb med Sven Hedman i “Filiokus & Jag”. Svängiga sånger, en grön groda som heter Grunnar och charango har det bland annat bjudits på.

Jobb med HundAnders har det också hunnits med i den gemensamma återvinningsföreställningen. Senast besöktes Helsingborg med 8 föreställningar.

Den senaste trolleriboken är färdigskriven! “Roliga trolleriboken”, som släpptes i juni förra året har nu sålt över 20tusen exemplar. Och nu ligger en uppföljare redo. Den nya trolleriboken släpps tidigt nästa år och bjuder på trolleritricks, utmaningar, trolleribus, skuggfigurer och lurisar.

http://filiokusfredrik.blogspot.com
http://www.filiokusfredrik.se  (ny, fin och rolig hemsida är på gång)

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.