Filiokus Fredrik skriver

Så här i slutspurten på sommarens turné summerar vi turnén till över 50 jobb, cirka 10.000 besökare och ett bra drag från Malmö i söder till Lycksele i norr. Flertalet besök i radioprogram och många tidningsrecensioner har det också blivit. Om du är sugen på foton och annat skoj från turnén så hittar du det här på FiliokusBloggen.

Och det är lite kvar av turnén. I början av november åker hönan Rut och jag med experimenten och sångerna till Sörmland och underhåller barnen på ett antal Folkets Hus. Turnéplan och mer om showen hittas givetvis på hemsidan. 

Efter tre trolleriböcker som tillsammans sålt över 30.000 exemplar, så är den fjärde boken snart ute i handeln. Text, bilder och framsida är klar. Slutredigering och en sista genomgång är kvar. I början av 2011 är den ute i solen. Boken innehåller över 100 roliga trick, gästtrollkarlar och hur man bygger en egen trollerilåda. Gästtrollkarlarna, oj vilken lineup: Tobbe Trollkarl, Daniel Karlsson, Conny Ray, Markus Granseth och John Houdi.

 Äntligen ny hemsida! Först tänkte jag att jag skulle koda och fixa till en hel hemsida själv, oj vad svårt det var. Tur att jag hittade ett suveränt verktyg på nätet som löste allt och lite till åt mig. Nu är den klar och vi firar med att ha öppet dygnet runt, alla dagar på året, till och med helger och lov! Välkommen in till äventyret på www.filiokusfredrik.se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.