Magi på Rivieran

“Holger Wästlund kommer tillbaka på månadslunchen den 20 april på Rest. Des Studios De La Victorine. 16, av Edouard GRINDA i St Augustin i Nice. Nice Gamla Filmstad, nuvarande Riviera Studios. 
 
För några år sedan skrattade vi hejdlöst och förbluffades av Holger Wästlunds mångsidighet på en månadslunch. Han är både professionell magiker och f.d. koncernchef och styrelseproffs.Holger har under många år uppträtt som magiker. Han har gjort ett 30-tal TV-framträdanden i USA, Tyskland och Sverige. Han har uppträtt flitigt på Berns, Gröna Lund och Liseberg och han har vid ett flertal tillfällen trollat för den svenska kungafamiljen. Senast hade han en bejublad föreställning på Nalen i samband med deras årliga Jazzfestival. Holger var enda icke jazzspelande underhållare.Vid den här lunchen blir det framför allt magin som gäller. Han kommer liksom förra gången att plocka plånböcker från några herrar utan att de märker något och han kommer att läsa våra tankar. Så tänk på vad ni tänker på.

Denna gång har han dessutom lovat att göra något helt annorlunda. Efter föredraget/showen så kommer han gå runt bland lunchborden, under tiden vi äter, och göra det omöjliga möjligt alldeles framför ögonen på oss. Titta noga så att han inte trollar bort ditt vinglas!

Det blir också tillfälle för frågor och diskussion. Vi undrar om han kommer avslöja hur han gör.”

 

 

 

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.