Mac Freddy alias Holger Wästlund

Som Christer tidigare berättat på denna sida så fick jag för en tid sedan, tack vare Magi-Arkivet, ta del av gamla tidningsurklipp från min tid som barn- och familjeunderhållare, då med artistnamnet Mac Freddy. Totalt fanns i Magi-Arkivet ett 30-tal tidningsurklipp från den verksamheten. Jag läste, kopierade och njöt av många spännande minnen. 

Det ledde också till att jag började leta på andra håll och hittade ytterligare ett 30-tal klipp. Och eftersom några arrangörer i samma veva började höra av sig så var ett sätt att få ordning på klippen att göra en ny hemsida. 

Ett barn- och familjeprogram som jag då körde, både som en TV-serie och i folkparkerna, var Hokus Pokus Skolan. Så den nya hemsidan har fått just namnet Hokus Pokus Skolan. 

Välkommen att titta in på http://www.trolleri.tv och återkom gärna med kommentarer! En av undersidorna http://www.trolleri.tv/barntrollare bygger helt på ett kapitel i Christers bok ”Trollare och andra underhållare”.  

Om det här leder till fler roliga jobb som barntrollare för mig så är det till stor del tack vare att Christer har en  sådan ordning i Magi-Arkivet. 

Ett stort tack, Christer! 

Holger Wästlund ”“ Mac Freddy

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.