Mac Freddy alias Holger Wästlund

Som Christer tidigare berättat på denna sida så fick jag för en tid sedan, tack vare Magi-Arkivet, ta del av gamla tidningsurklipp från min tid som barn- och familjeunderhållare, då med artistnamnet Mac Freddy. Totalt fanns i Magi-Arkivet ett 30-tal tidningsurklipp från den verksamheten. Jag läste, kopierade och njöt av många spännande minnen. 

Det ledde också till att jag började leta på andra håll och hittade ytterligare ett 30-tal klipp. Och eftersom några arrangörer i samma veva började höra av sig så var ett sätt att få ordning på klippen att göra en ny hemsida. 

Ett barn- och familjeprogram som jag då körde, både som en TV-serie och i folkparkerna, var Hokus Pokus Skolan. Så den nya hemsidan har fått just namnet Hokus Pokus Skolan. 

Välkommen att titta in på http://www.trolleri.tv och återkom gärna med kommentarer! En av undersidorna http://www.trolleri.tv/barntrollare bygger helt på ett kapitel i Christers bok ”Trollare och andra underhållare”.  

Om det här leder till fler roliga jobb som barntrollare för mig så är det till stor del tack vare att Christer har en  sådan ordning i Magi-Arkivet. 

Ett stort tack, Christer! 

Holger Wästlund – Mac Freddy

Det här inlägget postades i Sett, hört och hänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.