MIC:s försommarfest

Moderna Illusionisters Cirkels försommarfest hölls i sommarväder den 5 juni klockan 12.00-17.00. Efter en halvtimmes mingel och titt på det rikliga auktionsutbudet intog de 40-talet deltagarna en god och riklig buffé.

Det var mycket jobb för Don Feri och Ulf Kjell-Berger att få ihop auktionsgodset

Så gav Holger Wästlund sitt seminarium om Magic Management. Detta är ett sätt att använda trolleri som en effektiv metod att kommunicera, att framhålla eller förstärka ett budskap som en uppdragsgivare vill framföra. Holger riktar sig mestadels till stora företag men idén går givetvis att tillämpa i alla möjliga sammanhang. Holger har genom sin långa verksamhet som framgångsrik företagsledare  den rätta bakgrunden att sälja in sig i de rätta kretsarna, och Magic Management har blivit mycket framgångsrikt för honom.

 

För oss presenterade Holger sin idé och delade med sig av all den erfarenhet han genom åren fått. Bara detta var mycket intressant och lärorikt, men dessutom visade och lärde Holger oss en stor del av de trick med vilka han framför de olika budskapen. Vill du veta mera om detta så gå in på www.magic-management.com eller köp det välgjorda och utförliga seminariehäftet för 100:- plus porto.

Jan Höjding blir förtrollad av Holger Wästlund

Kort sagt var detta ett av de mest lärorika och intressanta seminarier jag sett på länge och det framfördes mycket professionellt. Alla som i någon mån försöker försörja sig på trolleri hade mycket att lära på det här en och en halv timme långa seminariet!  

Kaffe och kaka i solskenet ute i trädgården smakade bra och så återstod då auktionen. Man testade i dag en nyhet för oss i MIC ”“ en omvänd auktion. De flesta tyckte inte det var lika trevligt som det vanliga auktionssättet men ”“ såg det ut som ”“ metoden gav högre bud”¦Â Â  klicka här om du vill se det rikliga utbudet och här några priser: Zig-Zag-kortlek 200:-, Watch the Coathanger 500:-, Glass Pedestal 1.500:-, Electronic Silk Candle 1.450:-, tre mynttrick 500:-, Kortet i ballongen 300:-, Multiplying candles v. och h. 800:-, Huvudgiljotin 1100:-, Kinesiska ringarna 200:-, tre Lennart Green DVD 200:-

 

Ulf Kjell-Berger med några auktionsföremål

Trots att Ulf och Don Feri demonstrerade illusionen så blev den osåld 

Ännu en lyckad MIC-sommarfest kan läggas till minnena!

Foto Gertrud Nilsson

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “MIC:s försommarfest”

 1. Jag gjorde i mitt seminarium en Book Test med boken “En annan tid, ett
  annat liv” av Leif GW Persson. Det var många på seminariet som önskade köpa boken men jag informerade då om att den varit slutsåld under mycket lång tid. Jag har legat på väntelistan på flera boksajter för
  att få tag på den. I dag fick jag meddelande om att den har tryckts i
  ny upplaga och säljs bl. a. av Bokia för 41:-/ex. Jag beställde omedelbart 10 ex.
  Lycka till om ni gör denna Book Test.
  Holger Wästlund – Mac Freddy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.