Mind Mysteries

Pressmeddelande:
Torsdag den 28 oktober 2010 i Luleå är det premiär för magiföreställningen Mind Mysteries! Comedy Magic, Illusions & Mindtrix. Med magikerna Claes Danell, Riku Koponen, David Tuneström, som
turnerat runt i Sverige med olika teater/standup/magi shower. Varit med och producerat och medverkat i den stora illusionsshowen “Magic & Miracles” på Piteå Havsbad, driver framgångsrika standupklubben ”Standup Parken” på Avenyn i Göteborg. Nordisk mästare i mentalmagi 2008. Uppträtt i Riga, London, Dubai, Kabul, Las Vegas, Paris, Sao Paulo m.m.

Mind Mysteries är en show där psykologiska illusioner trollbinder publiken. Illusioner av en närmast övernaturlig förmåga att tränga in i sin publiks medvetande och vända upp och ner på allt. Dessutom gör det där lilla extra, det magiska. Vi bjuder på en 90 minuters föreställning, där vi kombinerar otrolig ”sleight of hand”, bjuder upp för tankeläsningar, magi, hypnos, läser kroppsspråk och skapar psykologiska illusioner med en skön blandning av glädje och mystik. Allt i en minnesvärld upplevelse. I deras händer kommer du uppleva saker som är fullständigt ologiska och omöjliga. Men de är bara om du kan hålla dig från skratt eller samla din tankar. Den kommer vara en show som folk kommer prata om långt tid efteråt.

De som sett tv-serier som The mentalist, Lie to me, Hjärnstorm, Derren Brown och ni som gillar comedy magic, humor och galenskap på scen kommer fullständigt älska detta. Roligt, mysigt, lyxigt och väl paketerat med en skön känsla för detaljer!

De är mentalister, underhållare och konferencier och har fascinerat sin publik i Sverige och utomlands. De besitter inga övernaturliga krafter utan använder sig av magi, suggestion, kroppsspråk och psykologi för att skapa illusioner. Förbered er på en unik och fängslande upplevelse den 11 november.  Showen framförs även i Piteå, Malmö, Göteborg och även under december månad i Kina (Bejiing).

Kulturens Hus Luleå
Torsdag 11 nov kl: 19.00 insläpp 18.30
Biljetter bokas på ticnet.se 077-1707070
För mer info www.crossover.se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.