Trolleriföreställning i ösregn?

Ett av månadens engagemang var tre halvtimmesföreställningar på gatan vid Vingåkers Marknad den 14 maj. Vaknade på morgonen av ösregn, lastade in i husbilen och for ”“ fortfarande i regn – till Vingåker. När vi kommer fram är det uppehåll! Träffar arrangörerna läggande sista handen vid golvet på en lastpallsscen – och med ett tälttak över för säkerhets skull. Jag ska stå utanför den politiska föreningens hus och kan använda hela huset till loge för ombyte och ompackning av väskorna. Det enda jag behöver göra är egentligen att rigga upp högtalaranläggningen, för en sådan med headset hade de inte lyckats skaffa. ”Här finns kaffe och dricka och tilltugg, det är bara att hugga in”. Ja, arrangörerna vet inte hur väl de vill en ”“ sådant uppskattas!

Det var väl ingen rekordpublik på marknaden, men barn finns det ju alltid. Någon liten duggregnskur kom, men jag stod torrt under tälttaket, och föreställningarna 13.00, 14.00 och 15.00 var snart gjorda.

Detta skrivet bara för att bevisa att man inte behöver ängslas för hopplösa, genomblöta föreställningar ”“ det löser sig oftast!

   

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.