Ännu en trolleriskola

Trollkarl för en Dag

Vem har inte drömt om att kunna trolla? Kvällen leds av en av de vassaste close-up magikerna i Sverige. Här får ni uppleva de riktiga trixen, partytricken som ingen glömmer. Tillsammans med en god middag blir det en oförglömlig kväll!

Strax innan middagen serveras börjar en magiker med en presentation och under middagen visar han några av sina allra bästa tricks genom att trolla med t.ex pengar, cigaretter och kortlekar. Han kommer även lära ut häftiga trolleritrix och lära dig trolleriets grunder, tekniker och trolleri-psykologi för att du efter en del träning skall kunna hitta på egna trollerier att fascinera dina gäster eller vänner med.

Kvällen kommer att kryddas med skämt med glimten i ögat och fångar en publik. Vilken publik som helst kommer bli blå av syrebrist. Har du inte upplevt detta tidigare så har du något att se fram emot. En underhållning som har en förmåga att trollbinda alla och ingen vill att det skall ta slut. Hög nivå på trixen och en bred repertoar gör att det alltid blir uppskattat i både små och stora sällskap.

Tid: c.a 2 timmar
Pris: 320:- p.p inkl. moms. ( 256:- ex.moms )
575:- p.p inkl. moms. för aktivitet och tvårätters middag.
Antal Deltagare: 10-50 personer. Minimum debitering på 10 personer.

Gökboet, Hisings-Backa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.