Den magiska kocken

I fredags kom recensionen  från Svensk Bibliotekstjänst av boken ”Den magiska kocken” av Johnny Lonn och Crillo. Lektören Sven Martinger skrev bland annat:

“Boken är genomgående rikligt färgillustrerad. Samtidigt som författarparet levererar recept från i stort sett jordens alla hörn (som exempel kan nämnas Amazonas, Indien, Italien, Kina, Marocko, Ryssland, Turkiet, USA och Indien) får läsaren också lära sig olika trolleritrick vilka vid rätt genomförande (verkar faktiskt inte särskilt svårt) kan vara hur underhållande som helst för dem som betraktar det hela. Lägg därtill recept som är enkla att följa och som består av ingredienser vilka synes tämligen lättinförskaffade. Succén är nästan given. Målgruppen är alla som vill överraska sina vänner med såväl lite annorlunda mat som underhållning i trollerigenren.”

Många har frågat var man kan köpa boken. Jure förlag är inte så bra på direktförsäljning. Men Johnny och Crillo har undersökt bäst pris på boken och det är på ICA Supermarket  på Vanadisvägen 12 (i närheten av Sveavägen) i Stockholm, som säljer den för 198 kr. De flesta trollerihandlare säljer den givetvis också!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.