Fenomen

I en jättesatsning med vinnaren av Kanal 5s Fenomen, Riku Koponen i spetsen, kommer helgerna på Parken bjuda på häpnadsväckande tankeläsning, förbluffande illusioner, magi och mentalister i absolut världsklass!

De har showat i Las Vegas, Dubai, London och Beijing och nu är det Göteborgs tur att få uppleva en bokstavligt talat magisk afton. Vi ställer din verklighetsuppfattning på sin kant med skicklig magi och alltid med en stor portion humor. Detta är chansen att uppleva någonting helt unikt.

Riku Koponen är Sveriges bästa mentalist. Det var svenska folket som röstade fram honom som segrare i Kanal 5:s ”Fenomen” . Riku håller världsklass inom tankeläsning, underhållning och psykologiska illusioner. Han har turnérat med sin show i Las Vegas, London, Dubai och Beijing. Och nu har du chansen att uppleva en bokstavligt talat magiskt afton på Parken med Riku m.fl.

”Astonishing skills of mind control and prediction”- Uri Geller

Med sig har han:

Gaston ”œNordic Champion of General Magic år 2010 ”œ är bara en av denne mannens många mästartitlar. Gaston är en mystiker, fakir och mentalist av rang. Allt framförs med en stor portion humor. Vi får uppleva det overkliga bli verkligt när Gaston balanserar mellan magi och underhållning på ett otroligt skickligt sätt.

Peter Varg Med Varg på scen så är det plötsligt möjligt att se in i framtiden, se rakt igenom lögner och att böja metall med tanken. Vi får se en uppvisning i hypnos, psykologi och entertainment och det är inte för intet som Peter Varg är en av Sveriges med anlitade magiker. Din verklighetsuppfattning kommer aldrig bli sig lik. Vi lovar!

David Tuneström Gör allt från korttrick till att trolla bort bilar i en häpnadsväckande uppvisning i fingerfärdighet och psykologiska illustrationer. Förbluffande!

Claes Danell & Angelica Thurström Med magisk förmåga, kvickhet och humor har de förtrollat tusentals människor i hela världen med sin show. Med tankeavläsningsdemonstrationer som får publiken att förbluffas.

Claudia de la crème Claudia är en artist som kör en klassisk stil av burlesque med inslag av magi och showar på dom större cabaretklubbarna i London. Hon gör nu ett återbesök i Sverige efter lysande insats i ”œFenomen” med Uri Geller. Claudia kommer vara konferencier samtliga kvällar och överraskar även med egna nummer på scen.

Sagt om artisterna:

”Jag darrar, shit vad sjukt!” ”“ Carin da Silva ”œTack för en helt magisk kväll”– Pernilla August ”œDet här är ju helt sjukt!” – Pontus Gårdinge ”œOtroligt! Helt otroligt!” – Jonas Berglöf, Bandit Rock

Avnjut en 3-rätters middag i samband med showen och sitt bekvämt kvar vid ditt bord under hela aftonen. – Välkomna!

November: To 10, Fr 11, Lö 12, To 17, Fr 18, Lö 19 To 24, Fr 25, Lö 26

December: To 1, Fr 2, Lö 3

www.ticnet.se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.