Nästa sista Fenomen

TV-programmet Fenomen den 8 maj blev lite annorlunda eftersom Stefan Odelberg trollade bort sig själv, varför “tävlingen” stod mellan Peter Gröning och Riku Kopponen.

För vanliga tittare var det nog förvånande att den som gick vidare till nästa veckas final blev Riku Kopponen.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

6 reaktioner till “Nästa sista Fenomen”

 1. Gröning var fasen helt grym, men kopponens akt var inte dum den heller. Jag skulle nog använt mindre humor i båda presentationerna, det hade gjort båda akterna bättre, det är ju det som publiken vill se, humormagi är inte detta forums rätta plats

 2. Tråkigt att Odelberg bara försvann men han kunde väl inte medverka i finalen. Nu tror jag Riku Koponen tar hem det hela. Han är den som blivit bättre och bättre, Peter Gröning kan hålla sig till operan .

 3. Om Odelbergs sorti var oplanerad från TV-bolagets sida så är det verkligen helt genialt! Älskade numret och jag kommer småskratta åt det hela dagen. Uppdatera oss gärna om vad som verkligen hände, vad som var meningen att hända och vart Stefan begav sig… (om det nu går att få reda på)

 4. Barnsligt och fjantigt sätt av Odelberg att skaffa sig pr och inte riskera bli utslagen.
  nej heder åt killar som Riku Koponen och Peter Gröning.

 5. Hej!!!

  Jag håller nog inter med nån här. Vad är de så kul att stefan stack? De e ju inge kul mot fenomen, jag tror du bara e avensjuk eller nåt. Varför är så j*vla många emot tv-programmet fenomen. och när man tänker efter så är de bara magicer som inte fick vara med eller bara tycker nåt som dom inte har någon aning om hur de är.

  Och mentalism med humor, de kan ju inte bli bättre!!! Varför ska mentalism bara handla om att läsa tankar och vara alvarloig? Mentalism med humor= underhållning, talang. vilken grej!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.