George Kidd trappar ner

På grund av sjukdomar och amputationer minskar George Kidd på sina program. Nu satsar han mer på buktalandet, imitationerna och sångkarriären!

Jag behåller min “Stand up-trolleriakt” samt min förskoleakt eftersom dessa inte tar så stor plats. När rekvisitan tar upp ca 70% av min lägenhet tillsammans med alla trolleriböcker och magi-tidskrifter… ja, då är det lika bra att sälja ut det mesta av samlingarna, förutom mitt referensbibliotek. Jag kommer dock att fortsätta med att skriva om trollandet både i små skrifter samt på trolleri-sajter och för SMC i Trollkarlen.

Från och med december månad 2011 fram till och med sista april 2012, är det bara att kontakta mig för att boka tid för besök hemma hos mig. Det tar emot att göra detta, men när jag inte har bil eller körkort så är detta mitt beslut det enda rätta.

Jag har amputerat bort två tår på vänster fot för några år sedan och bara för ca 3 månader sedan tappade jag lilltån på höger fot (den torkade och ramlade av). Läkningen går åt rätt håll, men balansen är inte densamma. Så nu gör jag avslut på det mesta inom showbusiness!

George Kidd  http://www.magic4ever.se/   magic4ever@live.se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.