Hypnotisörens hemligheter

Fredrik Praesto, en av Sveriges mest erfarna hypnotisörer, har skrivit  boken Hypnotisörens hemligheter, som utkom den 1 mars i år. Boken är på 160 sidor, har snygg layout och kostar cirka 170:- Förlag Bonnier Fakta.

”Finns det möjlighet att bli mer kreativ, prestera bättre och ändra invanda beteendemönster? Fredrik Praesto har hjälpt tusentals människor till framgång och i Hypnotisörens hemligheter får man ta del av redskapen som hjälper till att nyttja våra resurser maximalt.

Om du vill du bli kvitt en fobi, förbättra dina idrottsprestationer eller helt enkelt förverkliga dina livsmål så lär man med hjälp av självhypnos kunna nå ett djupare medvetandetillstånd som är idealiskt för att åstadkomma förändring. Praktiska övningar varvas med illustrerande fallstudier och den medföljande cd-skivan hjälper dig att komma igång.”

I förordet berättar Fredrik hur han började med hypnos. Efter att ha arbetat som professionell illusionist i flera år såg han en förställning av Rolfino, trollkarlen och scenhypnotisören från Mockfjärd. Den föreställningen var bland det häftigaste Fredrik sett. Han bestämde sig direkt för att detta var något som han måste lära sig.

Rolfino tas också upp i kapitlet historiska förgrundsgestalter tillsammans med bl.a. Swallinger, Paul McKenna och Derren Brown.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.