Sveriges trollkarlar

När Gaston trollade i radio http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2369  så nämndes min bok ”Sveriges trollkarlar”:

“Programledaren: Du berättade stolt att du är med i en bok?

Gaston: Ja, Christer Nilsson har skrivit en bok som heter ”Sveriges Trollkarlar” och den är jag med i. Jag har lämnat ett avtryck i historien.”

Efter detta så skrev Gaston till mig:

På detta sätt ser jag det. Du har samlat material och skrivit en bok som har gjort de flesta svenska trollkarlar “odödliga”. Vi försvinner inte längre i historiens skuggor utan vi kommer att kunna hittas igen av intresserade efterkommande släktled som kanske vill veta vem farfarsfar var. Ditt verk är för yrkeshistorien samt för släktforskningen helt ovärderlig och jag är stolt över att vara omtalad i boken.

Glada hälsningar Gaston

De raderna gladde mig mycket. Min mening med boken var just det Gaston skriver. Jag är bara ledsen för att allt om de nu levande trollkarlarna blir föråldrat ”“ det händer så mycket i deras karriärer som borde uppdateras! Men kanske någon gör det en vacker dag? Själv jobbar jag ”på lediga stunder” med att komplettera boken med de trollkarlar som ej kom med i den. Ja, en del smärre felaktigheter och dödsår har jag lagt till under “Ändringar till boken “Sveriges Trollkarlar”

Jag har fortfarande några exemplar av boken kvar, och den säljs fram till 31 december till julklappspris 200:- fraktfritt. christer@magiarkivet-se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.