Talang 2011 premiär

Den 1 april sändes det första avsnittet. Henrik Fexeus (ny hemsida www.henrikfexeus.se) tyckte jag passade bra in i juryn och jag tror scenartisterna kan hoppas på honom. I detta avsnittet sågs bl.a. en galen JECKO som kastade papptallrikar på juryn, delade ballonger, använde gorilladuken, avslöjade försvinnande flaska i påse – och gick vidare. DOUGLAS hade inte samma tur med Vandrande flaskorna. En clown använde kortplockande ankan. STEFAN skymtade till med Zombie och gick vidare. En hel del andra scenartister visade upp sig – och sångarna var denna gång, precis som det ska vara, i minoritet. Värd att nämna är PETTER som lärt in ett tygnummer på ett halvår och underhöll därmed mycket bättre än alla proffs i tyg – eller tissue som det också kallas.

www.tv4.se/talang

Det här inlägget postades i TV. Bokmärk permalänken.

2 svar på Talang 2011 premiär

  1. curtelle skriver:

    Själv tycker jag att “tanterna” var enormt roliga, liksom “Jecko”.
    Men jag är ju enormt road av buskis. Men är det inte dags att byta ut dom två “mupparna” backstage? Tobbe & Markolio tillför ingenting. Dom är bara jobbiga.

  2. Tjena:-)

    Vad tycker ni om att han avslöjade flaskan i påsen? Jag tycker det var dåligt, för det är ett så bra trick som man kan göra mycket av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.