Trixiga trolleriboken

Nu finns Filiokus Fredriks nya bok att köpa! ”Trixiga trolleriboken” är på 56 sidor, spriralbunden och innehåller över 100 roliga trolleritrick, som är lätta att lära för barnen. Alla sidorna är i färg och riktigt illustrerade med teckningar, vilka alla ritats av Fredrik ”“ vilket jobb! Här finns dessutom många bus och utmaningar, man får lära sig göra en trollerilåda och skuggfigurer. Tobbe trollkarl, Markus Granseth, John Houdi, Conny Ray och Daniel Karlsson är gästmedarbetare och lär ut var sitt trolleritrick.

En guldgruva för barn som blir sysselsatta åtskilliga timmar och kanske en dag blir en lika duktig trollkarl som lärarna!

Utgivare är Bokförlaget Semic och finns i bokhandeln eller direkt från http://www.filiokusfredrik.se/affaren-2306321 Pris 100:- plus porto

Tävla och vinn din alldeles egna trollkarl som lär dig och dina vänner magiska tricks!

Tänk dig att kunna vinna en trollkarl som kan komma till ditt kalas eller till din skolklass för att lära dig och dina kompisar att trolla. Nu har du chansen! Allt du behöver göra är att beställa boken och svara på frågan: Det finns en känd trollformel som innehåller 5 st A:n, vet du vilken? Maila ditt ordernummer och svaret på frågan till tavling@adlibris.com Senast 30 juni måste vi ha ditt svar. Vinnaren meddelas via mail.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.