Välkommen till 25:e Magic Weekend!

Scandic Star Hotel i Lund 7-9 oktober 2011 
 

 

Nu kan du läsa allt om årets magikongress i Lund på    www.magicweekend.seBokningen till både kongresskort och hotellrum är i full gång! Du får själv välja vilken plats du vill sitta på, så först till kvarn….Årets kongress är den 25:e Magic Weekend som arrangeras sedan starten i Helsingborg 1986. Vi firar 25-årsjubiléet, inte genom att se bakåt utan genom att blicka framåt och har engagerat artister och seminarister, som kännetecknas av kreativitet, originalitet och skaparkraft. 
Årets Gala Show: iMAGIne Vi har försökt att skapa en föreställning med artister som kännetecknas av uppfinningsrikedom, kreativitet, avantgardism och skaparglädje. De representerar tre olika generationer av egensinniga skapare. Genom att drömma och försöka iscensätta våra drömmar kan vi skapa den magi som för vår konstart framåt! Flip, Holland, Ha Won-Keum, Korea, Xavier Tapias, Spanien, Ma Yanyan, Kina, Gaetan Bloom, Frankrike, Erik Buss, USA  

 

Jan Wolfhagen med gäster Jan Wolfhagen är trolleriartist, ficktjuv och imitatör. Möt Jan och hans gäster i en skrattfylld förmiddagsshow!
Andrew Goldenhersch Vi fortsätter den inriktning som vi inledde förra året genom att låta en artist “tala till punkt”, dvs genomföra en hel föreställning så som man gör när man arbetar för lekmannapublik. Fjolårets föreställning med John Houdi blev en stor succé och nu låter vi Andrew Goldenhersch stå för huvudinnehållet i Friday Night Show.

 

Stjärnseminarier Gaetan Bloom, Frankrike, Eric Buss, USA, FL!P, Nederländerna, Stafettseminarium med flera av artisterna på “21”, Andrew Goldenhersch, USA (endast Gold Card), Jeremy Poidevin, England – Barntrolleri (endast Gold Card), + ytterligare ett toppseminarium om Close Up MagicClose up Session med Tom Stone, Johan Ståhl, Erik Nordvall, Micke Askernäs
 

 

 

 

  • Medföljarkort finns nu med alla showerna (inga seminarier) + bonusseminarium
  • Endast en avdelning (innebär att troligen inga galabiljetter kommer att säljas)
  • Du får själv välja din plats i salongen (de bästa platserna går först….)!
  • Hotellrum bokas på www.magicweekend.se , men du måste först boka kongresskort!
Hör av dig! 

 

 

Ring gärna kvällstid (035-130785) om du har några frågor eller om du behöver hjälp med bokningen.

Eller skicka ett mail!

www.magicweekend.se

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.