Vårtecknet Arkadia

Så här skriver Henrik Fexeus på sin blogg:

När solen och värmen väl kommer så är det bara en fråga om timmar tills stan spritter av liv igen. Redan idag så var det eminent besök i Gamla Stan av en av Sveriges i särklass vassaste ”“ och roligaste ”“ gatuartister: Arkadia. Jag skrev om Arkadia redan förra sommaren, då med anledning av hans grymma tvångströja-och-kedjor-utbrytning i Kungsträdgården. (Han måste ju f ö gå hem sjukt bra på alla firmafester ”“ tänk dig att man tar fram en tvångströja och sen kallar upp chefen på scen”¦) Idag bjöds det dock på det klassiska bägarspelet. Uttjatat? Kanske. Men när Arkadia gör det, då stannar folk. Västerlånggatan är rätt trång, så när det blir stora folksamlingar som idag brukar butiksägarna komma ut för att köra bort gatuunderhållningen. Idag kom de istället ut för att se vad alla hade så roligt åt.

200 människor blev helt enkelt lite lyckligare bara för att de valde att ta en promenad genom Gamla Stan i solen idag. Och sommaren har inte ens börjat ännu. Det här blir nog bra.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Vårtecknet Arkadia”

  1. Såg Arkadia på Magicbar för ett par veckor sedan. Han fångar verkligen publiken och skrattet hänger i luften hela tiden.
    Denna kväll var en något svårflörtad publik men han lyckades arbeta upp publiken på ett proffsigt och roande sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.