Bli professionell festfixare

Holger Wästlund satt under förra året och funderade över vad man skulle kunna göra av några erfarenheter som han har inom och utanför underhållningsbranschen:
1. Holger har som programledare och trollkarl varit engagerad på många fester, events och möten i och utanför Sverige. Han har på det sättet upplevt exempel från de allra bästa, perfekta och mest lyckade till de allra värsta och sämst planerade.
2. Han har också i sin företagsledarroll lärt sig en del om vad planering, organisation, ledning, samordning och kontroll betyder.
3. Och när Holger bodde i USA jobbade han tillsammans med en framgångsrik eventbyrå i Chicago. De jobbade med events för privata företag och stora välgörenhetsorganisationer.
Hur gör man något kul av detta? Jo, det har blivit en liten bok som heter ”Bli professionell festfixare ”“ jobba med events, möten och upplevelser”. Man kan se något av innehållet på en ny hemsida http://jobba-event.se Manuset har just gått till tryckeriet och boken kommer att ges ut den 15 mars.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.