Brynolf & Ljung

Öppningsakt för Penn & Teller

I slutet på november åkte vi till Las Vegas i en vecka för att öppna Penn & Tellers show på “Rio All Suites Hotel”. Penn & Teller är två av världens absolut bästa trollkarlar just nu och har spelat sin show på plats i hela 11 år. Efteråt twittrade Teller: “They blew our audience (and me) away!”

Södra Teatern

I mellandagarna hade vi premiär på vår nyskrivna show ”En kväll med Brynolf & Ljung” i regi av Morgan Alling. Med hjälp av en full guldfisk, en uppstoppad katt och en live-operation tog vi över Södra Teaterns stora scen med en nästan fullsatt salong.

Las Vegas igen

I maj åker vi till Las Vegas igen. Denna gång för att vara programledare för en av världens största trollerifestivaler. Vi kommer att leda galaföreställningen och ansvaret känns just nu lite överväldigande.

Oslagbart på Börsen

Vi är sedan nypremiären den 12 januari med i ”Oslagbart” på Hamburger Börs tillsammans med Niklas Strömstedt, Jessica Andersson, Petra Mede och Andreas Johnson.

Brittisk tv i vår

Vi är klara för ytterligare en brittisk tv-produktion med inspelning i februari. Vi får just nu inte berätta mer än att programmet kommer att visas senare i vår

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

2 reaktioner till “Brynolf & Ljung”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.