HARRIES MAGI TILL SALU

Efter noga övervägande  har jag nu bestämt mig för att sälja Harries Magi.

Ett av målen när jag tog över från pappa 2007 var att fira firmans 100-års jubileum. Detta gjorde vi 2010 med kongress i tre dagar på Arbisteatern i Norrköping. Det blev väldigt lyckat och jag är mycket nöjd och glad över detta. Så många trollerivänner som reste långt och visade sin uppskattning över Harries Magi och vad firman betytt för så många genom åren, det värmde verkligen! Jag är också väldigt glad över att pappa, trots han var sjuk,  orkade närvara på fredagskvällen. Jag vet också att han själv var väldigt glad och nöjd över detta.

2011 var för mig personligen ett väldigt jobbigt år, kantat av olika händelser. Framför allt min systers plötsliga död i början av december. Detta bl.a. gör att jag nu väljer en annan väg i livet.

Det går fortfarande beställa varor under våren. Jag kommer sy parasoll och håvar enligt beställningar och även Multiplying Bottles går att beställa med personliga varianter. Resterande varor kommer inte att nyproduceras utan säljs från befintligt  lager. Även äldre artiklar som kanske inte finns på webben går att köpa. Mycket från gamla katalogen finns fortfarande i lager. Skicka ett mejl om du undrar över något till ulla@harriesmagic.se.

Vi kommer att närvara vid FISM 2012 i Blackpool, England och detta får bli ett värdigt avslut på familjen Harries 102-åriga historia!

Med vänlig hälsning
Ulla Harries

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

4 reaktioner till “HARRIES MAGI TILL SALU”

  1. Ja, det var så det började, för en massa år sedan, En liten annons i en veckotidning, och en liten 10 åring som fick ett mystiskt paket på posten.
    Idol på klassens timma i andra klass – tack Harries för det, och alla andra goa trolleristunder.
    Och hundraårsjubiléet i Norrköping, under tre härliga dagar, på Arbisteatern och att jag där fick representera GMK och överräcka vårt standar till Ulla Harries, var en av de dagarnas höjdpunkt.
    Tack från en hel generation trollkonstnärer som fick sina första trix från Harries.

  2. Harries Trollerifirma i Norrköping har betytt väldigt mycket för mej. Jag besökte firman när jag var liten med min pappa i Åby och där träffade jag Bengt och Tim Star. Jag köpte många fina kvalitets apparater i denna fina trolleriaffär. Synd att man lade ner verksamheten. Låt detta magiska skimmer verka över tidigare verksamhet för evigt Ola Pettersson alias Black Rhodini trollkonstnär i Grums den 13 september 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.