Magicians with Balls

I morgon den 10 maj är Magicians with Balls med i SR P4 Stockholm klockan 09:30 och mellan klockan 12-13 är Magicians with Balls i Kungsträdgården och trollar.

Det här gänget är helt otroliga på att skaffa sig PR inför sina förställningar på Boulevardteatern, Götgatan 73, Stockholm den 11 och 12 maj klockan 19.00. Så  många tidningsartiklar – för att inte tala om TV-framträdanden ”“ som dessa unga trollkarlar har fått, vet jag mig ingen annan trollkarl har fått på så kort tid. Det ligger säkerligen mycket planerande och arbete bakom detta. GRATTIS och lycka till med utsålda hus!

“Magicians with Balls är en helt unik trolleriföreställning som aldrig tidigare visats. På scen står några av Sveriges nya stjärnskott inom magi samlade från hela landet.
Simon Almers, Elias Bjärgvide, Jonas Lindblad, Daniel Samuelsson, Johan Myrsmeden och Andreas Anterot har alla mångårig erfarenhet av underhållning och flera av dem har varit framgångsrika i tv-program som t.ex. Talang och vunnit stora titlar under SM i magi.
Denna föreställning kommer att innehålla häpnadsväckande trick och illusioner, framfört av den nya generationens magiker. Allt sker i ett härligt tempo på ett mycket humoristiskt och underhållande sätt. Magicians with Balls show är nytänkande och utanför ramarna för vad man vanligtvis förväntar sig av en trolleriföreställning. Missa inte detta unika tillfälle att se Sveriges nya talanger gå ihop under samma tak i samma show!”

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.