Magiska Brödernas höstmöte

Söndagen den 18 november hölls Magiska Brödernas höstmöte på Magic Bar. Vi var 33 trollare med vänner som förundrades över Per-Johan Råsmark som var kvällens huvudaktör med seminarium om COLD READING och senare mentalistshow.

I seminariet tog han också upp hur man arbetar som mentalist. Vi får också lära oss effekten ”Pendulum” som Ian Rowland skrev om i Magic. Vi fick ett seminariehäfte som sammanfattade det som Per-Johan talat om

Per Eklund delade ut pysseluppgifter till samtliga bord. Det var en mycket uppskattad aktivitet som vi roande oss med innan maten.

Som sedvanligt hade vi entrickstävling. Domarna fick tillgripa målfoto för att skilja de tre främsta. Vann gjorde Johnny Lonn och andraplatsen delade Per Eklund med Crillo.

Johnny Lonn hade en rolig rutin med ”Ten Cards Poker” med ingenjör Lundström.

Per Eklund utförde ett trick som han själv konstruerat. En åskådare fick ta ett kort, som sedan togs fram med hjälp av automaten. Tricket kallade Per för ”Den store Kanini”

Crillo lärde oss trolla. Temat var magi till folket där alla i publiken till sin förvåning lyckades finna ”sin andra del”.

Rolf Oppenheimer framförde ett eget konstruerat trick där en av fem åskådare skulle ha en tärning i sin hand. Naturligtvis visste Rolf vem som höll i tärningen.

Ville Boman gjorde en variant av ”3 Cards Across” där tre kort osynligt vandrade till Björn Waltrés korthög.

Hans-Erik Claesson avslutade tävlingen med ”Kortet i ballongen” som han berättade om i senaste Tumtippen.

Kvällen avslutades med Per-Johan Råsmarks mentalistshow.

 

Segraren i tävlingen Johnny Lonn i mitten och delad andra plats Per Eklund och Crillo. Per-Johan Råström i sitt seminarium.

  

Johnny Lonn med ingenjör Lundström, Per Eklund med “Den store Kanini”

Per-Johan Rådström inför intresserade Magiska Bröder och Systrar.

Text och foto Christer Lindgren/Crillo

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.