MICs oktobermöte

Den 1 oktober var det klubbafton i Moderna Illusionisters Cirkel. Hela 45 medlemmar var på plats när presidenten Klas hälsade välkommen klockan 18.35 och började med lite allmän information . Så fick vår medlem med den största närvaroprocenten, trots att han åker ända från Målilla vid varje möte, stiga fram. Och så utsågs Jan Höjding till hedersmedlem och tilldelades de tillbehör som tillkommer en sådan. Jan besöker inte bara MIC-möten utan är med på alla trollerikongresser av vikt, och vid förfrågan om han missat någon kongress, så trodde han inte det”¦

Jan Höjding och Klas Larsson

Vid våra klubbaftnar brukar styrelsen dela ut en gåva till alla närvarande medlemmar. I år fick vi något ännu bättre ”“ ett gratis seminarium av Wayne Houchin, USA. Att det skulle bli ett högklassigt seminarium hade vi kunnat läsa och höra från de föreningar som haft honom som gäst den senaste tiden ”“ MIC var den sista förening han besökte före hemfärden. Och absolut! Wayne var inte bara en väldigt sympatisk person ”“ han kunde verkligen lära ut och lära ut trick som jag tror att alla skulle kunna använda (om man vill lägga ner tillräcklig tid för träning, förstås!).

 

Mats Ungerstedt imponeras av Wayne Houchin

Ingenstans har det stått att läsa vad han lärt ut på denna seminarietur så här kommer tricken: Sytråd äts upp och dras ut ur ögat. Houdini´s influence ”“ en story med fotograferade spelkort. Valt spelkorts valör framkommer på ärmen. Märkt mynt trollas in i en oöppnad Spriteburk. Sönderrivet visitkort görs helt. Bara det, säger kanske någon som inte sett seminariet. Ja, men det var inte bara ”“ det var två timmar fyllda av upplevelser och utmärkt framförda presentationer och lärdomar. Sök gärna Wayne Houchin på nätet!

 

Till höger Wayne Houchin´s fru som skötte om försäljningen av DVDer m.m.

 

Magnus Krepper dök oväntat upp – här tillsammans med Tim Star. Smörgåstårtorna var försvinnade goda!

I halvtid bjöd MIC på fantastiska smörgåstårtor som  bara försvann ner i våra magar! Kaffe och kaka tillkom. Ja, det var en riktig helafton! Bara sådana saker som att alla stolar var framsatta när vi kom, inga irriterande longörer och tidsförskjutningar skedde och att självserveringen fungerade oklanderlikt gör så mycket till ett bra möte.

Foto Gertrud Nilsson

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “MICs oktobermöte”

  1. Härligt referat, och jag kan bara hålla med. Medlemmarnas spontana reaktioner tycks instämma i detta! Tack för en riktigt lyckad kväll alla! Klas, president i MIC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.