Mister Junior

Sven-Arne Karlberg (Mister Junior) har vi inte hört så mycket av de senaste åren. Men han har haft besvär med sjukdom i familjen och han har fortsatt att arbeta på halvtid och gör detta fram till sista februari i år. ”När våra liv ändrar sig så drastiskt så finns det inte mycket utrymme kvar för andra intressen, bl a trolleri och magi, vilket jag saknar”, skriver Sven-Arne.

Under dessa tuffa år har Sven-Arne ändå försökt att upprätthålla kontakten med den ”magiska världen” genom att ha några offentliga föreställningar per år och någon enstaka trolleriskola för barn, så att han inte skulle blir alltför ”ringrostig”.

De två sista åren har han också testat ”table-hopping” på ångbåten S/S Nossan af Stallaholm som gör turer på Nossans vatten, och det har blivit uppskattat av passagerarna. I slutet av varje två-timmarstur brukar Sven-Arne underhålla med gummiband, kort, mynt och rep under ca 10 minuter.

Sven-Arne kommer snart att få mer tid för trolleriet som heltidspensionär. Den unga kvinna, Sofia Holsendahl, som Sven-Arne har haft med till och från på senare år har fyllt 18 år och går sista terminen på gymnasiet nu. Vi får se om hennes intresse håller i sig. Tillsammans kallar de sig Mister Senior & Seniorita.

Foto från Nya Lidkopings Tidning

Den 15 januari var  Sven-Arne Karlberg med vid julgransplundringen i Nossebro som trollkarl för sjunde året i rad.

Det här inlägget postades i Sett, hört och hänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.