Pegasus+ näst sista nummer

Det näst sista numret av PEGASUS+ har anlänt till alla prenumeranter. En mycket intressant artikel om Michael Deutsch skriven av Steen Pegani inleder tidningen. Intressant speciellt för oss svenskar, för vi har inte vetat så mycket om Michael. Han har en imponerande bakgrund!

Per Eklund har skrivit en mycket rolig artikel om Brynolf & Ljung och givetvis är den också fullmatad med faktauppgifter om det framgångsrika och annorlunda trollarparet.

Bara dessa två artiklarna ger full valuta men dessutom finns i tidningen en hel del trickbeskrivningar av Tom Stone, David Lindgren, Kurt Bai, David Lindgren, Skråblick av Sigmund Clementz, bok- och  DVD-recensioner, artikel om ett besök i bl.a. Magic Castle, massor av nyhetsnotiser och annonser m.m.

Tyvärr kan vi nog inte påverka Steen om att ändra sig om nedläggningen av detta enormt vackra blad, som det är en glädje att bläddra genom. Men vad vi kommer att sakna Pegasus! Var ska vi kunna läsa sådant innehåll i en skandinavisk trolleritidning? Vem kan ta över?

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.