PEGASUS sista nummer

PEGASUS sista nummer kom i mitten på juli. Det har blivit ett nummer i bästa Pegasuskvalitet och med många uttryck från läsarna och medarbetarna om hur tomt det kommer att bli och hur ledsna alla är att Pegasus inte kommer att dyka upp i brevlådorna mera.

Själv repeterar jag gärna vad jag skrev när jag först fick nyheten om Pegasus nedläggelse: Pegasus har varit den ledande av de skandinaviska trolleritidningarna  både till innehåll och inte minst till lay-out och kvalitet. Jag har haft tidningen allt sedan första numret, och den har blivit bättre och bättre. En tröst är att vi som sparat alla numren har en guldgruva att gå till ”“ både vad det gäller trickbeskrivningar, trollkarlsbiografier, referat, anmälningar, nyheter m.m. allt illustrerat med en mångfald utmärkta foton. Tack Steen, redaktörerna och alla medarbetare för dessa alla år!

Som en tröst kan jag berätta att den 1 oktober kommer på www.pegani.dk en sektion där det kommer att publiceras nyheter, bok- och DVD-recensioner och en expertpanel svarar på frågor m.m.

Det är nu 13 år sedan Pegani gav ut en katalog men när firman nu snart firar 25-årsjubileum så kommer man att trycka en katalog – på papper! Läs mer och reservera ditt exemplar på www.pegani.dk/hovedkatalog9

Vi har alltså en del att se fram mot – trots Pegasus nedläggning!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.