Talkshow på Östgötateatern i Norrköping

Den 1 december var det dags för Talk Show på Östgötateatern där de också spelar musikalen Familjen Addams. Temat på denna talkshow var ”Magi” eftersom musikalen innehåller mycket trolleri och magi.

Så först var det att se själva musicalen vilken var mycket bra. Det var trollerieffekter, illusioner, akrobater, svärdsslukning, sång och musik till ett fullsatt hus. Jag var mycket imponerad av artisterna och det var resten av publiken också, så när föreställningen slutade fick de en välförtjänt stående ovation.

Sedan var det dags för Talkshow och det var ett fullsatt rum med många som fick nöja sig med ståplatser. John-Henry Larsson bordstrollade och värmde upp publiken. Sedan öppnade sig en ridå och där fanns ett bord med endast ett huvud på,vilket  pratade och önskade alla välkomna. Bordet var enormt välgjort och man blev helt lurad även om man stod endast en meter från det och det fanns inga dåliga vinklar. Kvällens värd David Inghamn introducerades och framförde tillsammans med huvudet små roliga rutiner.

Trollkarlen John-Henry Larsson visade en reprutin och blev sedan intervjuad och fick berätta om upplevelser och händelser. Sedan var det Tim Stars tur att bli intervjuad om sitt liv i USA Han visade även en tidningsrivning och ett eggtrick på sitt sätt.

Efter pausen kom en robot gående igenom rummet och upp på scenen, där han gjorde en mycket bra rutin med en kvinna ur publiken, Roboten var Mikael Lindström.

Jan Unestam var nästa gäst och han berättade om sin konst och äventyr samt visade en liten balans akt med en champagne flaska. Jan spelar Lurch i musicalen.

Allt avslutades med en quick change-rutin av Magali Bancel, som också medverkar i Familjen Addams där hon är akrobat och hjälper till med maginumren. Hon gjorde en kul rutin med ett bord och ett klädställ på scenen. Hon skriver ett brev -pennan försvinner, hon tappar den på golvet och när hon sedan ställer sig upp har hon andra kläder på sig. Flera olika quick changes samt en rolig change där en brännsläckare blåser ut en brinnande blomma och när röken har tynat bort har hon igen bytt kläder.

Det var en lyckad kväll med mycket underhållning med härlig publik, som kom för att ha en toppenkväll, vilket de också fick.

TIm Star

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.