Udda tablehopping

För tillfället har jag Mr Junior “tablehopping” på en liten ångbåt som vi kör under sommarsäsongen på ån Nossan i Nossebro: www.ssnossan.se/turlistan.html
Jag är en av skepparna på denna ångbåt sedan många år. Varje gång jag är med och kör numera så erbjuder jag 10-15 minuters magi på hemvägen och det har blivit väldigt uppskattat. De effekter jag använder är två opreparerade säkerhetsnålar som jag sätter ihop och sedan tar isär utan att öppna dessa. När jag kastar dessa på bordet är det alltid en eller flera av passagerarna som själva vill försöka men ingen har än så länge lyckats upprepa min genomträngning. Sedan brukar jag utföra “Crazy mans handcuffs” med de två gummibanden som länkas isär (det är enligt min mening ett av de bästa gummibandstricken). Jag går sedan vidare med två-korttricket “Card warp” som alltid har en stark effekt på åskådarna. Jag använder Eugene Burgers avlutning att riva itu båda korten och ställa alla fyra delarna på bordet.
Sedan i år så fortsätter jag med den rep- och ringrutin som jag erhöll brons och en tredjeplacering i salongsmagi vid SM i magi i Malmö mars 2012.
Jag avslutar med en sedelförvandling, “hundra kronor till femhundra kronor” utan tumspets och som jag har “försvenskat” från Roy Waltons original, “papper till sedel”. Jag har utfört denna effekt många hundra gånger både från scen och close up och ännu är det ingen i publiken som har bett att få undersöka sedeln vilket förvånar mig.
Magiska sommarhälsningar
Sven-Arne Karlberg (Mister Junior)
Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.