Nytt nummer av Tryllemagazinet

Jan Crosbys TRYLLEMAGAZINET nr 36 (9:e årgången) har just utkommit. Detta är en mycket intressant PDF-tidning som bara kostar 200.- Nkr per år. Jan gör ett fantastiskt arbete och bladet blir bättre och bättre. Detta nummer är på 80 sidor och innehåller:

”I Houdinis fotspår” på hela 34 sidor. Yan var i somras i New York och måste då bese Houdinis grav strax utanför. Tyvärr blev det väl en liten besvikelse, då graven är vandaliserad, men att ha varit där är ju stort ”“ om man som Jan alltid har haft Houdini som en idol. I artikeln lämnas många intressanta fakta om Houdini.

Jan gav även ett seminarium inför IBM:s Ring 117 i Palm Beach ”“ och det uppskattade så att han blev livtids hedersmedlem! Referat från seminariet givetvis.

Text och foton från Magiska Timer. Referat från Greg Wilsons besök i Oslo. ”Trolleritidningar förr och nu”. ”Några kända mentalister”. ”Visste du detta om David Copperfield?” Jan lär ut ett korttrick.

200:- för denna tidning är ju inte mycket, men ändå finns det trollkarlar som vidaresänder den till sina vänner utan Jans tillåtelse ”“ istället för att ge Jan lite ersättning för allt det arbete han lägger ner.

www.crosbymagic.no                tryllemagazinet@jancrosby.no

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.