Nytt nummer av Tryllemagazinet

Jan Crosbys TRYLLEMAGAZINET nr 36 (9:e årgången) har just utkommit. Detta är en mycket intressant PDF-tidning som bara kostar 200.- Nkr per år. Jan gör ett fantastiskt arbete och bladet blir bättre och bättre. Detta nummer är på 80 sidor och innehåller:

”I Houdinis fotspår” på hela 34 sidor. Yan var i somras i New York och måste då bese Houdinis grav strax utanför. Tyvärr blev det väl en liten besvikelse, då graven är vandaliserad, men att ha varit där är ju stort – om man som Jan alltid har haft Houdini som en idol. I artikeln lämnas många intressanta fakta om Houdini.

Jan gav även ett seminarium inför IBM:s Ring 117 i Palm Beach – och det uppskattade så att han blev livtids hedersmedlem! Referat från seminariet givetvis.

Text och foton från Magiska Timer. Referat från Greg Wilsons besök i Oslo. ”Trolleritidningar förr och nu”. ”Några kända mentalister”. ”Visste du detta om David Copperfield?” Jan lär ut ett korttrick.

200:- för denna tidning är ju inte mycket, men ändå finns det trollkarlar som vidaresänder den till sina vänner utan Jans tillåtelse – istället för att ge Jan lite ersättning för allt det arbete han lägger ner.

www.crosbymagic.no                tryllemagazinet@jancrosby.no

Det här inlägget postades i Sett, hört och hänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.