Anders Fox på Gröna Lund

En solig dag i juli anlände jag och familjen till Stockholm och Gröna Lund. På en stor skylt, utanför lilla scenens entré, stod det Trollerishow med Anders Fox. Musiken stegrades och barnens förväntande ögon spärrades upp mot scenen. En röst presenterade Anders och publiken applåderade ljudligt. Ett “vandrande skynke” kom in på scenen och stunden senare stod Anders Fox där klädd till morot… Måste ses för att förstås… Jag väljer att lyfta fram Anders scennärvaro och goda publikkontakt. Showen var mycket underhållande och Fox har en egen stil. Vi fick se experiment, trolleri och utbrytning, allt förpackat i ett trevligt format med en rolig trollkarl som verkligen bjuder på sig själv.

Fox 1

Fox2Det var breda leenden på publiken när de först satte sig till show och än bredare när de gick där ifrån. För mig och familjen fortsatte dagen vidare på Grönan för vidare färd mot nästa magiska upplevelse. Magic Bar… Och vem var kvällens trollkarl om inte Anders Fox. Nu med ett close-up program samt mingel bland de ätande gästerna. God mat och fortsatt bra underhållning. Det var roligt att se två sidor av samma trollkarl på samma dag. En hel dag fylld med trolleri och ett Stockholm i solsken. Jag bugar mig ödmjukt och tackar Anders Fox för fina framträdanden en solig dag i juli.

Fox3Fox5Fox6
Text & Bild Martin Ason Bson Cson Rosvall

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Anders Fox på Gröna Lund”

  1. Ja “Räven” har blivit duktig, och det beror nog, till stor del, på att han skyndat långsamt. Samt att han skaffat sig en skådespelarutbildning!
    För 10 år sedan var han rena novisen, men han visste redan då vad han ville.
    Dessutom är det en snäll och trevlig pojke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.