Daniel Kane + Alcazar = Sant!

daniel_kane press

Fotograf: Andreas Varro/itsvarro.com 

Den 5,6,7 & 12,13,14 decmber 2013 kommer Daniel Kane att uppträda i en gemensam julshow med en av Sveriges största popgrupper, Alcazar.

Under 6 magiska kvällar i december kommer showen A VERY MERRY X-MAS SHOW WITH ALCAZAR att gå av stapeln på Arenabolaget i Linköping.

Magisk julshow Showen startar med Daniel Kane, magiker & entertainer av en ny generation. Daniel Kane blandar modernt och klassiskt trolleri, med effektfull musik. Visuellt slående magi i världsklass varvat med humor och charm. En riktigt magisk upplevelse!

Sedan höjer Alcazar pulsen med sina allra populäraste hits.

– Det ska bli otroligt kul att få vara del i en sån här fantastisk show med en av Sveriges största popgrupper. Jag kommer framföra magi med eld, mystik och låta publiken vara delaktiga i showen på ett ’’magiskt sätt’’. Det är något jag verkligen ser fram emot, säger Daniel Kane.

Kort om Daniel Kane: Daniel Kane är en professionell magiker från Karlskoga som arbetar över hela Skandinavien och övriga världen. Han har bland annat medverkat i Lattjo Lajban och andra tv-program, uppträtt i 7 år på Viking Lines samtliga färjor med ett rekord 2011 då han var bokad i 130 dagar enbart de första 6 månaderna. Han har fått äran att uppträda på Victoriadagarna 2 år i rad, 2012 och 2013. Han gör även egna uppsättningar med sin största magiska show som består av 5 ton rekvisita. 

För mer information vänligen kontakta: Daniel Kane Mob: +46(0)70 562 33 92 |info@danielkane.net  Mer information om Daniel Kane på hemsidan: http://www.danielkane.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.