Jan Logemann på GMK

27 maj slog Teater Buratino upp dörrarna en gång för ett extrainsatt seminarium då Göteborgs Magiska Klubb gästades av FISM-vinnaren Jan Logemann. Jan visade prov på stor humor, mycket kunskap och skicklighet (vad annat kan man förvänta sig från en guldmedaljör?). I två timmar guidades vi genom hans tankevärld som var full med kort, lim och ljudeffekter. 

Men det var inte bara fingerfärdighet och kluriga tekniska lösningar som det bjöds på. Vi fick också del lite matnyttiga tips om hur man t.ex. “öppet” kan visa en lånad ring (som redan bytts ut) för åskådarna – ja t.o.m. för den man lånade ringen av! 

BLVmGhRCIAApd30

Logemann och Isidor

En annan glad överraskning var att Stefan Eriksson från SMC också halkade in i vår lilla teater för första gången. Hans vackra mustasch är alltid välkommen! 

Vi i Göteborgs Magiska Klubb vill tacka för Jan Logemann för hans utmärkta seminarium och hoppas på att återse honom snart i Sverige. Personligen vill jag tacka för ölen och gummibjörnarna.

Samuel Varg Thunberg

Jan Logeman kommer till Moderna Illuasionisters Cirkel i Norrköping onsdagen den 29 maj klockan 1830. Entre 200:-  Och till Svensk Magisk Cirkel lördagen den 1 juni klockan 15.00 på Magic Bar, Stockholm.  Gratis för medlemmar.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.