Joe Labero

MC Mässan storsatsar i Scandinavium och presenterar en magisk motorcykelshow! 

bumwiujfo3rrdi9slnrm

Öppningen av MC Mässan kryper allt närmare! Den 23-26 januari 2014 är det åter dags att samla alla motorcykelälskare och entusiaster på Svenska Mässan i Göteborg. 2014 års mässa bjuder på flera intressanta upplevelser för besökarna.

MC Mässan är stolta över att kunna presentera Cirkus Spektakulär! Det är en helt ny, hisnande och framförallt magisk föreställning. Det blir allt från flygande motorcyklar, halsbrytande volter, osannolika balansnummer och förtrollande magi av självaste Joe Labero vilket kommer att förvandla Scandinavium till en av mässans stora höjdpunkter. Med musik, rök och dånande motorer kommer alla begrepp att vändas upp och ner.

Vi passade på att fråga Joe om han har något ess i rockärmen?
– Självklart har jag det. Motorcyklar passar perfekt för min image, det är grym rock´n ´roll med dem på scen. Det brummar, det luktar och det ryker! Väldigt fräckt! Jag har inte bara ett nytt trick att komma med, utan säkert två eller tre!

Är motorcyklar på scen något nytt för dig?
– Nej, jag hade med en hoj redan på Berns 1991. Sedan har jag inte kunnat släppa dem. Bli inte förvånad om jag kommer att köra på en hoj under föreställningen.

Skulle du kunna trolla bort en motorcykel från scenen?
– En gång i Göteborg och Scandinavium så plötsligt trollade jag fram en gigantisk lastbil, så det ska nog gå. Allt är möjligt, brukar jag säga!

Är du redo? Boka din plats redan nu – antalet biljetter är begränsat.

Den som vill se showen bör köpa sin cirkusbiljett tidigt, antalet platser är begränsat. Observera att showen endast är tillgänglig för MC Mässans besökare, så passa på att boka din entrébiljett samtidigt!

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.