Tobbe Trollkarl och Magicland

Nu är det officiellt! Tobbe Trollkarl öppnar upp http://www.magicland.se/ tillsammans med Stefan Engzell och bjuder på en grym och unik magisk portal! Försäljning av grymma trick, trolleriskola, intervjuer med stjärntrollisar, magiska kit för nybörjaren, ärliga kommentarer på tricken osv osv…! Varmt välkomna in och kika runt!

153553-ban-87f7e6

Trolleributiken Magicland.se öppnades i februari 2013 och hann bara få in de första beställningarna innan Tobbe Trollkarl fick upp ögonen för webbutiken. En månad senare är Tobbe en av delägarna i nya storsatsningen! Tobbe Trollkarl är idag en av Sveriges mest bokade och uppskattade artister för framförallt familjepubliken.  

Tillsammans med webbentreprenören Stefan Engzell driver Tobbe Trollkarl webbutiken Magicland.se där den yngre kunden med lite erfarenhet så väl som den äldre och erfarne kunden är i fokus. Sortiment är väl anpassat och noga utvalt av Tobbe Trollkarl, som efter mer än tjugo års erfarenhet vet vad som funkar, både för amatör som proffs och alla däremellan. 

– När jag är ute och giggar träffar jag oerhört många, gamla som unga, som vill lära sig trolla eller ta sitt trollande till en högre nivå. En trolleributik på webben där sortimentet är beprövat och kvalitativt samt även testat av mig själv skulle kunna bli en succé. Jag har lärt mig själv, den dyra och hårda vägen, att ganska mycket av den magiska rekvisitan som säljs, inte riktigt håller måttet alla gånger. Tanken med Magicland är att kunna erbjuda en levande sajt med trolleriskola, kommentarer och tips på tricken samt intervjuer med Sveriges främsta trollkarlar, den självklara mötesplatsen för alla trolleriintresserade, säger Tobbe Trollkarl. 

Intresset för trolleri är mycket stort, de flesta som börjar trolla gör det som barn redan i 5-7 års ålder. Stefan Engzell som startade Magicland.se var en av dem och sedan dess har han trollat till och från men mer på senare år för sina barn som uppskattar det mycket. Tillsammans satsar nu Tobbe Trollkarl och Stefan Engzell på att göra Magicland.se till Sveriges ledande trollerisajt fylld med tips och produkter för alla trollkarlar. 

Magicland.se drivs av Specific Target Sthlm AB med säte i Tullinge 20 minuter söder från centrala Stockholm. 

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

En kommentar till “Tobbe Trollkarl och Magicland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.