MICs Lilljul

Måndagen den 2 december firade Moderna Illusionisters Cirkel, Norrköping, sin traditionella Lilljul. Vi bjöds på glögg när vi kom.

DSC_0481 (2) DSC_0482 (2)Hemgårdens stora sal var vackert juldekorerad

Och 18.30 hälsade Fredrik Stenström de 30-talet medlemmarna välkomna och informerade att en ny blivande medlem fanns på plats och om kvällens program, som började med den ”hemliga” gästen – Carl Tillenius.

Carl visade oss delar ur sin close up- och stand up-repertoar: många korttrick som alla är annorlunda och roande, en reprutin, ett originellt skäggtrick och givetvis Carls alldeles egna version av ”Grodan” med föredrag på vers. Carl är charmig, gör helt egna versioner av alla trick och framför allt – han kan underhålla! Det blev mycket trevliga 45 minuter!

DSC_0484 (2) DSC_0490 (2)

DSC_0491 (2) DSC_0496 (2)

DSC_0494 (2)

Så fick vi då hugga in på Hemgårdens fantastiska julbord som har allt man kan önska sig – och vällagat! Kaffe med hembakade kakor till.

DSC_0498 (2)

MICs sekreterare Fredrik Stenström och president Klas M Larsson gör reklam för Uppsala Magic Comedy/SMC:s årsmöte 2014

MIC gratulerade Ulf Kjell-Berger som fyllt 70 år och han gav oss en tillbakablick på MICs historia. Klas M Larsson tittade tillbaka på vad som hänt i MIC under året. Och så kom Tomten med julklapparna – och därmed var en lyckad MIC-kväll slut.

DSC_0499 (2) DSC_0480 (2)

Tomten i form av Tim Star. Tommy Aarna/Trollerisaker hade sin vana trogen lite material med sig till Magi-Arkivet

Foto Gertrud Nilsson

Det här inlägget postades i MIC. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.