Trolleribokboxen

Magi-Arkivets trollerilådesamling fick ett nytillskott när jag hittade den här hos Citygross.

C057752250CD60C44066A48533780_h498_w598_m2

Trolleribokboxeninstruktioner och bilder som tydligt visar hur man kan utföra 20 grymma trolleritrick.  Dessutom ingår allt som behövs för tre häftiga trick!

Boxen innehåller:  Bok på 64 sidor med tydliga instruktioner till 20 trick och spännande läsning om trolleriets historia, duktiga magiker och berömda trolleritrick. Tillbehör till tre trick: “Koppar och bollar”, ” Kula på rymmen” och ” Boll i vas”.

De tre tricktillbehören är de vanliga i plast – och asken till “Kulan” är nästan oduglig – men det goda med denna box är den 64-sidiga boken i exklusivt utförande. Varje trick inleds med en biografi/berättelse om en trollkarl som knyts till tricket. T.ex. Dai Vernon till “Gör som jag”, Robert Houdin till “Tankeläsning”. Det gör att nybörjaren får i sig lite magihistoria automatiskt. Mycket bra!

Trolleriboxboken är väl värd de 99:- som den kostar. Då den finns i praktiskt taget varenda bokhandel och matvaruaffär så bör den bli en storsäljare.

Författaren är den kände Peter Eldin. Boxen kom ut i England i fjor, har översatts genom Rebus förlag till svenska i år.

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.