Spellbound: Fullsatt ännu en gång!

Det blev en härlig magisk kväll på Restaurang Haket i Göteborg denna tisdagsafton 23 april 2013. Det fullständigt vällde in publik som alla var glada i hågen och fulla av förväntningar. De blev inte på något sett besvikna då detta blev en kväll fullpackad med magi och allehanda hyss.

Gaston gjorde entré under ett stort jubel – ett jubel som bara kom att öka under kvällen – och han bjöd på allt från trick med cigaretter, mynt och godis. En åskådare fick låna Gaston kristallkula för att försöka sig på att läsa en annan åskådares tankar vilket denne lyckades med – med bravur.

Martin Rosvall trollade på sitt sedvanliga och gemytliga vis med små röda bollar och visade dessutom upp ett loppisfynd som visade sig innehålla en otrolig förutsägelse.

Jakob Ståhle äntrade scengolvet och till musik så berättade han en magisk historia som fick oss alla att häpna. Nytt för denna gång så lärde Jakob ut ett Bartrick som man kan använda som partytrick eller varför inte som vadslagningsövning. Dessa bartrick kommer att dyka upp på vår websida som videos så att man kan lära sig ett kul trick att använda på fest och andra sociala sammanhang.

Mentalisten Riku Koponen förvred våra hjärnor medelst hypnos, NLP och psykologi – eller är karl´n rent av ett medium? Osynliga fåglar, chips och tecknade katter for runt rummet till allas glädje och förvåning.

Sist men ablsout inte minst så intogs scenrummet av TED-föreläsaren och f.d. Världsmästaren i Kortmagi – Lennart Green.

Vi fick en härlig magisk resa där vi fick stifta bekantskap med magiska pussel, negativa tal, mystiska skarabéer och framför allt kortmagi i världklass. Det fanns ingen i lokalen, som efter detta framförande, ångrar att de slet sig från TV-soffan och kom ner till Spellbound. Publiken bara älskade Lennart Green och hans underbara humor och fantastiska skicklighet.

Detta kommer att bli en svår show att bräcka men vi skall göra ett kraftig försök den 28 maj då vi kommer att köra vårens sista Spellbound i Göteborg. Välkomna då!

Film: http://www.youtube.com/watch?v=hOfW__8kRlU

Glada hälsningar Gaston

Anders Ripas bilder från senaste Spellbound Club
http://www.flickr.com/photos/ripa/sets/72157633370433714/

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.