Spellbound gjorde det igen!

Magiklubben Spellbound kändes både liten och trång, men det berodde enbart på att lokalen var helt proppfull med publik. Fullsatt igen! Tisdagen den 29 januari 2013 var det alltså dags för nypremiär på Spellbound i Göteborg som för året presenterade en hel rad nyheter. 

En av årets nyheter på Spellbound är Showpaketen. I paketepriset ingår varmrätt, dryck, garderob samt inträdesbiljett till ett mycket förmånligt pris. Beställning måste dock vara gjord redan lördag innan showdag. Självklart går det att beställa mat Á la Carte som vanligt, dock inte till förbeställningens fantastiskt förmånliga pris. 

Showpaketen bär kända GMK-profilers namn. Med hjälp av Christer Nilsson på Sveriges Magiarkiv så fick vi ihop bilder samt en liten biografi var om dessa magiska herrar. Läs mer här:

 http://spellboundclub.wordpress.com/spellbound-goteborg/showmenyer-goteborg 

I Göteborg har Spellbound speciella och handgjorda biljetter som besökarna uppmanas att spara för framtida bruk. Biljetterna och deras biljettnummer kommer att i framtiden ha betydelse i tävlingar och andra hyss. IMG_0142

Vinnaren i Spellbounds första tävling blev ingen mindre än fotografen och magientusiasten Anders Ripa som hade biljett nummer 32. Denna biljett såldes och användes vid Spellbounds premiär den 27 november 2012. Herr och Fru Ripa hälsar att maten smakade alldeles utmärkt och att kvällen varit fantastiskt kul. 

Under kvällens föreställning så anordnades en lottdragning till, vilken gav vinnaren ett utmärkt redskap att träna upp sin fingerfärdighet med. 

Kvällen bjöd på magi av hela fyra fingerfärdiga magiker. Gaston, i rollen som konferencier, trollade med skedar, knivar och gafflar samt använde sina sju sinnen för att skapa ett åttonde (syn, hörsel, smak, känsel, luktsinne, balanssinne och ölsinne).

Martin Rosvall transpositionerade en lånad sedel genom lokalen och Jakob Ståhle trollade med en lånad vigselring och ett skosnöre. Herrarna förevisade även sin skicklighet medels väl utförda kortkonster. 

Direkt från Stockholm stegade Tom Stone in på Spellbound. Åskådarna fick sig en resa in i Tom fantastiska, finurliga och ibland förvirrade magiska värld. Tom bjöd på originalrutin på originalrutin och magin fick åskådarna att tappa sina hakor samt brista ut i hjärtliga skratt och stormande applåder. Världsklass! 

Robert Dahlström

http://www.youtube.com/watch?v=q9RpqRIidmo 

Anders Ripas bilder från Spellbound 2013-01-29 med bland annat Tom Stone.

http://www.flickr.com/photos/ripa/sets/72157632701226037/

 

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.