Brynolf & Ljung

“Nu är det officiellt! Mårten Anderssons bolag Knakelibrak med varumärket RAW Comedy skriver managementavtal med Brynolf & Ljung. Knakelibrak är i dag en av branschens största aktörer med en omsättning på 34 Mkr och turnéproduktioner med Jerry Seinfeld, Eddie Izzard och Dylan Moran i bagaget. Samarbetet känns fantastiskt kul och ger oss möjlighet att kunna arbeta med ännu större projekt framöver.

Kommer du ihåg filmen Fargo där alla dör? Typ dit ska vi. I början av oktober är vi bokade för 8 föreställningar i Minot, North Dakota, USA. Festivalen arrangeras årligen med ett stort internationellt artistuppbåd. I fjol fick 60 000 besökare möta Bill Cosby, Frank Sinatra Jr och Charlie Pride.

2011 medverkade vi i den brittiska tv-produktionen – ”Fool Us” tillsammans med Penn & Teller. Serien har än så länge sänts i UK, Australien och Nya Zeeland. Nu har en av USA:s största kanaler köpt in produktionen för sändning hösten 2014. Kul! Inför nypremiären har ITV dammsugit Youtube efter klipp från programmet, bland annat vårt som precis passerat 3 miljoner views.”

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.