Magic Circus i Helsingborg

Den 1:a november åkte jag och familjen ner till Helsingborg till The Tivoli för att se Carl Stanleys enmansshow “Magic Circus”.

bild

 Kvällen började 19:00 och bemöttes av en personal som var utklädda till spöken. Efter man hade blivit placerad vid ett bord serverades en god buffé med dryck och efter detta serverades en enkel efterrätt.

Nu har klockan blivit 20:30 och nu var det dags för show. In på scenen kommer en laddad och energifylld Carl i topphatt och skottskruttiga byxor och det första han gör är att köra ett extra intro med ett leksakspiano. Nu är publiken extra laddad och Carl börjar med några väldigt roliga stand up rutiner som uppföljs av ett experiment som ska bevisa vem som är coolast i lokalen. Showen fortsätter med att Carl trollbinder publiken med sin roliga charm och karisma och gör det som han är bäst på genom att kombinera stand up och magi till ett konstant magiskt skrattkalas med egenskrivna sånger och trollkarlsreferenser som fick publiken att flyga av stolarna till en välförtjänt stående ovation.

bild

Carl Stanley i full gång

Magic Circus” är en show som jag tror publiken sent kommer glömma. Jag håller själv redan på att planera in att dra showen till Halmstad så det kommer att finnas en andra chans att få se den inom någon snar framtid för er som missade denna fantastiskt roliga show.

Felix Fallkvist

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.