MIC:s årsmöte

DSC_0631Fredrik Stenström, Mattias Ericsson

Moderna Illusionisters Cirkel, Norrköping, höll sitt årsmöte den 3 mars. I presidenten Klas M. Larssons frånvaro (sjuk) fick suppleanten Mattias Ericsson rycka in. Han valdes också att leda årsmötet med sekreteraren Fredrik Stenström vid sin sida. Mattias var ju inte precis förberedd på detta men han gjorde så gott han kunde. Tyvärr var årsmötet inte helt förberett, men då det bland medlemmarna fanns de som visste reglerna för ett årsmötes genomförande, så ordnade det sig. En del reservationer gjordes och verksamhetsberättelsen godkändes trots att ingen hunnit läsa igenom den”¦  Den var nämligen ett gediget arbete på 20 sidor (med recensioner av alla möten utan att källorna angetts). Medlemsavgiften på 200:- behålls oförändrad för år 2015 för de 76 medlemmarna. Styrelsen omvaldes, och efter att datum för nästa årsmöte beslutats så var förhandlingarna slut.

Nu vidtog en diskussion om vad medlemmarna vill ha på mötena framöver. Hoppas något av förslagen kan underlätta för styrelsen att bjuda medlemmarna på det man önskar.

Föreningen bjöd på kaffe och bredd smörgås.

DSC_0634  DSC_0635

Mr Zeth, Christer Nilsson          Foto Gertrud Nilsson

Härefter visade Mr Zeth ett trick som uppmanade till att lägga en slant i en insamlingsbössa för Cancerfonden, vilken fick cirkulera bland medlemmarna. På senaste styrelsemötet hade man diskuterat förslag till hur man kan förbättra MIC-mötena. Däribland fanns från sekreterarens sida ett förslag om att man alltid skulle ha en punkt där man informerade om vad som sig tilldragit haver och vad som kan komma att hända i magivärlden. Jag tillfrågades om jag ville hålla i detta och därför fick jag stiga fram och informera om januaris och februaris  större händelser och om kommande trolleriträffar. Vi får höra om medlemmarna vill ha detta som en fast punkt.

Fredrik Stenström informerade om kommande seminarier: Söndagen den 16 mars klockan 16.00 Shane Cobolt, den 6 april Alex Conradi och den 16 juni Mark Mason.

Hörntrolleri fortsatte kvällen liksom inköp hos Tommy ”Trollerisaker” Aarna, Ulf Kjell-Berger och Don Feri.

!cid_image004_jpg@01CF372EFoto Kaj Marc-Wogau

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.