MICs Lilljul

Den 1 december höll Moderna Illusionisters Cirkel sin julfest. Ett 30-tal medlemmar hade samlats och när man tittat färdig i försäljarnas stånd, så inbjöd presidenten Klas till lite glögg. När den var urdrucken bjöds på underhållning av kvällens gäst Arkadia. Han började med en reprutin, jonglerade med hela fem bollar, gjorde sin ringrutin med jätteringar och en åskådare, förvånade en annan åskådare och oss alla med en mentaleffekt, en tredje åskådare fick hjälpa till med en ägg i påse-rutin, där en sko helt plötsligt dök upp, och Arkadia avslutade med en telportationseffekt, där en märkt sedel försvinner i en överaskande flash för att dyka upp i ett valt ägg. En annorlunda akt presenterad av en mycket professionell och rutinerad artist.

DSC_1570  DSC_1572

DSC_1578

Så var det dags för Hemgårdens berömda julbord, där allt var av högsta kvalitet. På det kaffe och pepparkaka. Presidenten tittade i backspegel och kom fram till att det hänt en hel del under det gångna året i föreningen MIC. Ulf Kjell-Berger fyllde 71 år denna dag och fick hyllningar, men Göran Klyve som just passerat jämna 70 fick även en stor bukett.

Förvarning om byten i styrelsen under nästa år, då såväl presidenten som sekreteraren avgår meddelades, så nu får valberedningen lite jobb. Men de tråkigheterna glömde vi när tomten Tim kom med säcken och vi fick hämta våra julklappar. Och så var MICs sista möte för året slut!

Foto Gertrud Nilsson

Christer Nilsson

Författare: Christer Nilsson

Grundare av Sveriges Magiarkiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.